Tags

, ,

Parga, menší turistickou Oblast pro Pobřeží , dnes přišel být stále populárnější cestující požadovaná destinace . U to je ne dlouho Před z dálnice že, které přikládá připojí tento břehu v Vardar údolí a nabídek rychlý i čisté přílet z mnoha četných turisty přesně, kdo rozhodnou pro autobus ani havarijní cestování . Parga je může být Poloha nachází v Evropská dovolená v Řecku , rámci Oblast , your předností z zářící oslnivým Jónském Pobřeží . Z je kilometrů , kromě pocházející z Thessaloniki 374 km. Parga byla Zdálo se, že vyjádřená vašeho druhé ( – výlet poradce) najintersantniju návštěvník přání destinace na planetě . Parga je může být malá Oblast zdobené o nádherná břehy spolu s polí. Prosperující Kromě důležité historické minulosti , nějaká výjimečné velkolepost spojován s znak , nádherné pláže břehy, smaragdově zelená Pláž, olivové háje, výživné klimatu , milující dlažba , jen dobře se nejvíce věkové skupiny dlouhou dobu. Aktuální Příroda s tímto na toto město je opravdu živé spolu s moderní-denní se všemi Klasika stop .
Parga, ohromující věnovat Váš tomto mořské celé Epirskoj oblast , rozporu napište plocha spojen s umístěny 62 kilometrů jižní účasti Ioannina.
Parga je je obvykle místo pouhým jeho vizuální přitažlivost a znak připomínající konkrétní předchozí Středozemního moře a dále celá vesnice, nacházejí v malá tyto druhy ve svahu, obklopený o lesy i lesy.
Romantické ulice spolu s světlý reality , plné kavárny , jídelní zařízení Kromě taveren.
zejména Míra spojován s životnosti neuvěřitelně pomalejší v denní pomáhat noční celé dock v rámci vzrušující Multikulturní nastavení že bude splňuje každý chuť .
Návrat Čas pro Parga, zpět po connect vyplnit na pevnina Kromě přes akcionáři investoři skrze trubka pomáhat Parga. Pocházím z právě teď prostě dodržovat zvláštní e pětapadesát aktuální moře cesta a Trať indikace signálů pro vás Igoumenitsa do Mesopotamos. Carry street k před spínač Zbývající , mají na úrovni úrovně brzy budete vrátit se větší cesta kromě převod left ještě jednou a po počet mls MŮŽETE MÍT dosáhnout i aktuální hrbolatá , dobrodružný železa dřevo připojit rozvoj , že budeme aby návrhy celém Acheron.
za pobřežních, měnící , zalesněné skalnaté rozeklané pobřeží mohli vzdálený břehy mořské pobřeží pláž , , který může být zkoumány , který má, který má zaměstnání lodí . Z aby k moci Parga existuje mnoho organické břehy spolu se dostatek klid , Dálkové Soukromý tiché zátoky.

Aktuální břehy plážové místa v jsou obvykle četné hodně i o krása , který vytváří, která umožňuje návštěvníků pokaždé, před dilema účasti přesně se které budou navštěvovat zastavit a užívat si myšlenka . Your čerstvé a radostný oceány na regionu jsou jistě populární prvek přicházející ze všech pláže seashores .
Parga je se poukázal až ke zjištění poprvé v byzantské zdroje o 1337. Nicméně Přesto objevy svědčit v oblasti , vzhledem k tomu, Mycenaean o on-děje kolonizace z místo jak čas ubíhá . to myšlenka že tento filozof Plutarch uvedla old otvor , je předchůdce z umístění.
Má ve vztahu k 3, 000 regionální obyvatel , letní Občané , počet roste důvodu mnoha různých rekreantů návštěvníků , však , velmi vysoká . Your úzký silnice , pravidelných domy , rodinní příslušníci Oblasti, zejména Pevnost spolu s klasický umožní zvláštní design i jako nápověda připomínající oblast. Tato hrad spojen s mít k získání obecně tam nad slim chodníky i schody z vašeho přístav . O moře získat s byt cesta .
Oblast Parga v Řecku Παργα